Besplatna dostava* 

Za svaku kupnju u vrijednosti iznad 300kn 

poštarina je besplatna. Pri narudžbama u vrijednosti

do 300kn trošak poštarine iznosi 30kn


Sastojci Slimtox čaja

Sastojci prisutni u Slimtox čaju su brižno izbrani i sastavljeni su u ukusnu i vrlo učinkovitu, 100% prirodnu čajnu mješavinu. Sastav dnevnog i noćnog Slimtox čaja se razlikuje. 


Sastojci dnevnog Slimtox čaja:

Oolong čaj 

(poseban čaj, sirovi listići se najprije posuše na soncu, a zatim se polome i time započinje oksidacija, koja je djelomična jer se nakon toga napola oksidiran čaj posuši do kraja i time se zaustavi oksidacija) 

Đumbir  

(đumbir je trajna gomoljasta biljka s nadzemnim dijelom. Ima snažan, pikantan okus, primjeren je za upotrebu u obliku čaja jer se na taj način ublaži njegova oštrina. Odličan je nadomjestak za jutranju kavu, razbuditi će vas i pripemiti za početak novog dana.  Goditi će vam i u trenucima kada ste previše pojeli, te imate osjećaj težine u želucu. Đumbirov glavni sastojak je gingerol).)


Limunova trava 

(limunova trava je aromatična biljka koja je tipična za Indiju, Aziju i neke tropske predjele Afrike. Ima vlaknaste špičaste listove koji mogu narasti do dva metra visine. Pripisuju im se brojni blagotvorni učinci)


Kardamom 

(kardamom potječe iz tropskih kišnih šuma Šri Lanke, Indije i Sumatre. Sprječava nadutost i pomaže pri olakšavanju probavnih smetnji, uništava bakterije truljenja, snizuje povišeni krvni tlak, uklanja umor i slabost)


Kopriva 

(kopriva sadržava velike količine minerala, posebno željeza. Sadržava i acetilholin, metansku (mravlju) kiselinu, histamin, vitamine, klorofil, enzime i tvari, koje snizuju količinu sećera u krvi.))


Pegasti badelj 

( mlijeko čička je poznato po ljekovitoj supstanci silimarin za koju je poznato da blagotvorno djeluje na jetra, koja imaju najveću ulogu pri detoksikaciji tijela. Silimarin se nalazi samo u plodu biljke i aktivan je sastojak koji štiti jetra od toksina iz okoline i pomaže pri njihovoj regeneraciji. Jetra su, naime,  jedan od rijetkih organa koji imaju tu sposobnost da se mogu sama regenerirati. Silimarin, jednostavno rečeno, deluje tako što utječe na vanjsku stijenu stanica jetri na način da postanu tvrđe, što znači da otrovi teže ulaze u njih. Tvar ima i ulogu antioksidansa)
Sastojci noćnog Slimtox čaja:

Rooibos 

(Ime Rooibos potječe iz afričkih jezika i znači »crveni grm«. Raste u sušnim visoravnima Južnoafričke Republike. Zbog antioksidanata je rooibos napitak koji štiti organizam od problema sa zdravljem i bolestima koje su poznate kao “civilizacijske”. Uz to potiče djelovanje jetri i ubrzava detoksikaciju tijela, korisno utječe na probavu i dobra je za srce i krvotok.)


Kamilica 

(Kamilica je jedna od biljaka koje hrvatska tradicionalna medicina upotrebljava za skoro sve bolesti.  Tradicionalna narodna medicina brojnim je iskustvima potvrdila da čaj od kamilice pospješuje znojenje, ublažava bol i grčeve, smiruje, jača želudac i organizam, dezinficira i djeluje protuupalno)


Lišće sene 

(Senozidi, koje sadržava lišće sene se u debelom crijevu razgrađuju u supstance koje djeluju na više načina. Imaju laksativno djelovanje, smanjuju apsorpciju tekućine i povećavaju njeno izlučivanje iz sluznice) 


Pasiflora 

(Pasiflora je ljekovita biljka koju su poznavali već južnoamerički Indijanci. Upotrebljavali su ju kao sedativ ili za ublažavanje grčeva. Koristi se protiv grčeva, ublažuje bol i liječi probavne smetnje koje uzrokuje živčani sustav)


Grčka piskavica 

( Grčka piskavica je biljka čije su ljekovite supstance bile poznate već u antičko doba. U Aziji, odnosno na Bliskom i Srednjem istoku, je grčka piskavica važan začin i nužan sastojak karija, a u zapadnom svijetu se sve više uvažava. Grčkoj piskavici pripisuju brojne ljekovite učinke – pomaže pri šećernoj bolesti, visokom kolesterolu, liječenju kroničnog kašlja, slabokrvnosti, pomankanju apetita, rahitisu i liječenju trbušnih smetnji, te pri stimulaciji probave.)


Aroma vanilije 

( daje čaju ugodan okus i miris koji smiruje nakon napornog dana)