Besplatna dostava* 

Za svaku kupnju u vrijednosti iznad 300kn 

poštarina je besplatna. Pri narudžbama u vrijednosti

do 300kn trošak poštarine iznosi 30kn

akcija!

Slimtox kava

Slimtox kava

200,00 kn
Akcija: 150,00 kn

Dostupnost: Na Zalihi


Detalji

SASTOJCI Slimtox kave: Santos kava, Cikorija, Acai bobice, Goji bobice, Matcha, Ginseng, Dandelion.

Više o Slimtox kavi možete pročitati ispod ⬇⬇⬇⬇

 


 

Novost na svjetskom tržištu!

Slimtox kava je 100% prirodna mješavina kave i super food sastojaka. Radi se o novosti na svjetskom tržištu. Odličnog je okusa i formule, koja učinkovito djeluje i plod  su višemjesečnog rada naše marketinške ekipe i ekipe nutricionista. Slimtox kavu osim izuzetne učinkovitosti kod detoksikacije tijela odlikuje i odličan okus, za koji smo dobili i medalju ''Great taste''.

JEDNOSTAVNA I BRZA PRIPREMA

Priprema naše detox kave je sasvim jednostavna. Vodu zagrijemo skoro do vrenja, zatim prelijemo detox kavu i promiješamo. Po želji dodamo još i mlijeko. Naša detox kava se pripremi za samo 1 minutu, stoga je sasvim primjerena za pripremu u uredu ili kad ste u žurbi.

100% PRIRODNO

Detox kava je isključivo i 100% prirodnog izvora, koju osim mješavine kave čine još i dodatni sastojci, koji imaju detox učinak i pospješuju probavu te pomažu pri detoksikaciji tijela i izlučivanju štetnih tvari.

ODLIČAN OKUS

Osim jednostavne i brze pripreme, naša detox kava ima i odličan okus. Bez teškoća se pije i nezaslađena. Osim mješavine kave, sadrži i Acai i Goji jagode te Matchu..

ODLIČNI REZULTATI

Dobili smo veliki odziv naših zadovoljnih korisnika, koji su nakon samo nekoliko tjedana konzumiranja naše detox kave dostigli zavidne rezultate. Osim gubitka viška kilograma, opazili su i promjene u svom raspoloženju jer sad imaju osjetno više energije. Skoro svi primjećuju i promjene kod probave, koja se u svim slučajevima bitno poboljšala.

Naša detox kava stvara nove trendove u svjetskim razmjerima na području pijenja i pripreme kave. Instant mješanica kave, koja osim izvanrednog okusa ima i stvaran učinak, uz sasvim jednostavnu pripremu postaje pravi svjetski hit kod svih pravih ljubitelja kave. Jednostavno je morate isprobati.

 

Slimtox kava je napravljena da ti pomogne:

  • ubrzati probavu
  • kod trošenja kalorija
  • pri detoksikaciji tijela
  • povećati razinu energije

Svi sastojci Slimtox kave su 100% prirodni, bez dodataka ili konzervansa.

Dostava:

Dostava paketa se vrši putem Hrvatske Pošte. Vrijeme dostave: 2-4 radna dana.

Mišljenja korisnika o Slimtox kavi:

Slimtox kava je revolucionarna mješavina kave, koja već oduševljava ljude po čitavom svijetu. Mišljenja zadovoljnih korisnika i njihove rezultate možete vidjeti ovdje

Prije kupovine preporučujmo da pročitate česta pitanja, a za optimalne rezultate preuzmite naš plan prehrane. NE preporučujemo uporabu detox kave djeci do 12 godina.