Besplatna dostava* 

Za svaku kupnju u vrijednosti iznad 300kn 

poštarina je besplatna. Pri narudžbama u vrijednosti

do 300kn trošak poštarine iznosi 30kn

Nikina 30 dnevna Slimtox preobrazba
Vjerojatno si već nešto čula o našoj Slimtox preobrazbi :) U suradnji s Anjom Suska pripremili smo poseban 30-dnevni izazov u kojem je sudjelovala simpatična Nika iz Zagreba. Tijekom tih 30 dana, ona je vrijedno pila Slimtox čaj, pridržavala se Slimtox plana prehrane i odradila nekoliko treninga s Anjom, koji ipak nisu bili previše naporni, takve koje bi lako izvela svaka od vas.


Nakon tih 30 dana Slimtox preobrazbe, za nju je Nika kazala: 

''Nerado stajem na vagu, tako da se ni ovaj put nisam obazirala na svoje kilograme. Pridržavala sam se uputa,  zdrave prehrane, redovno pila Slimtox čajeve i naravno osim pilatesa 1x tjedno, uvela sam još i 2x tjedno prilagođen trening u fitness sali. Nije bilo jednostavno, ali se isplatilo! Na raspoloženju, mojim hlačama i celulitu! Kojeg je sad osjetno manje! A kad sam prvi put vidjela slike od prije i kasnije - bila sam iznenađena! Doista sam ponosna sama na sebe. Uspjelo mi je! To mi je ogromna motivacija za dalje!''


Za kraj, nekoliko riječi o Niki i samom tijeku Slimtox preobrazbe, rekla je i naša ambasadorica Anja Suska:

''Stvarno me veseli da smo mogli zajedno udružiti snage i pomoći Niki! Super cura! Inače sam bila malo zabrinuta jer ona baš rado kuha i voli slatko, ali moje sumnje se nisu ostavrile. Pridržavala se svih uputa, a inače nismo uveli neke velike ili prezahtjevne promjene -  međutim već tih nekoliko malih zahvata bilo je dovoljno za dobre rezultate! I to vidljive rezultate! Puno lajkova za Niku! Veliki lajk za Slimtox.'' :) Za tebe imamo poseban promo kod za 10% popusta za narudžbu Slimtox čaja. Na kraju kupovine upiši kod: LJETO2017 i automatski će ti se ukupan iznos računa umanjiti za 10% :)

Možeš ga naručiti tu ispod ↓↓↓↓↓