Besplatna dostava* 

Za svaku kupnju u vrijednosti iznad 300kn 

poštarina je besplatna. Pri narudžbama u vrijednosti

do 300kn trošak poštarine iznosi 30kn

Kako se koristi


Naš Slimtox paket sadrži dvije vrste čaja. Dnevni Slimtox čaj (pije se svako jutro) i noćni Slimtox čaj (pije se svaku drugu večer). 

Upute za uporabu Slimtox čaja

Jednu vrećicu SLIMTOX čaja prelijte sa skoro vrelom vodom, zatim pričekajte 3 minute. Čaju možete po želji dodati zaslađivač, ali mi preporučujemo konzumiranje čaja bez dodataka jer već sam ima odličan okus. Ako čaj ne stignete popiti ujutro ili ako naprosto zaboravite, ne morate brinuti, jednostavno ga popijte kada budete mogli. Isti proces ponovite i kod pripreme noćnog Slimox čaja, ali nemojte zaboraviti – noćni čaj pijete svaku drugu večer.

 

Da li je upotreba SLIMTOX čaja sigurna?

Naravno, upotreba SLIMTOX čaja je potpuno sigurna. Važno je samo da pijete mnogo tekućine. Preporučeno je bar 1,5l dnevno. To će vam pomoći kod smanjivanja učinaka detoksikacije tijela. Ne zaboravite da detoksikacija odnosno DETOX može uzrokovati i nuspojave. To se prije svega odnosi na lišće sene (koje je dodano noćnom čaju), koje može imati laksativni učinak. Uobičajeno su nuspojave vidljive već tijekom prvih dana detoksikacije. Mogu se pojaviti grčevi u trbuhu i potreba za višekratnim posjetama WC-u, ali nikako se ne smije pojaviti proljev, povraćanje, vrtoglavica ili jaki grčevi. Ako se pojavi neki od navedenih simptoma, preporučujemo da smanjite vrijeme namakanja čajne vrećice noćnog detoxa (za približno 30 sekundi) ili da prestanete koristiti proizvod i da se posavjetujete s liječnikom. Nabrojene reakcije nisu uobičajene, a uzrok zbog kojeg se pojave može biti alergija na neki sastojak u čaju.  

Naši proizvodi ne bi trebali uzrokovati nuspojave, ali unatoč tome, ljudi smo različiti i različito reagiramo na različite sastojke. Zbog toga preporučujemo da prije kupnje čaja provjerite sastojke koji su napisani uz proizvod. 

Kod detoksikacije tijela sa SLIMTOX čajem preporučujemo da nakon dva mjeseca (odnosno nakon dva uzastopna paketa za 28 dana) korištenja čaja napravite odmor od najmanje dva tjedna. Nakon odmora možete ponovo upotrebljavati čaj. Unatoč tome, ne preporučuje se redovita uporaba u daljnjem vremenskom periodu, nego samo privremeno korištenje našeg paketa za 14 dana. 

  

 Važno

  • Noćni SLIMTOX čaj može imati laksativni učinak. Savjetujemo vam da za prvu konzumaciju SLIMTOX čaja iskoristite vrijeme vikenda ili neradnog dana jer ćete tako imati vremena za promatranje reakcije vašeg tijela na sastojke čaja. Nuspojave nisu jako ozbiljne, ali ipak ne želimo da zbog toga dođe do neugodne situacije.
  • Hidratacija (pijenje tekućine) je ključ svega. Laksativni učinak noćnog SLIMTOX čaja može uzrokovati dehidraciju, što za vaše zdravlje i za proces mršavljenja nije nimalo korisno. 
  • Ponavljamo, ako se pojave simptomi kao što su slabost, povraćanje i dugotrajna dijareja, prestanite s uporabom SLIMTOX čaja i posavjetujte se s vašim liječnikom ili farmaceutom. 
  • Ako imate bilo kakve nedoumice o upotrebi SLIMTOX čaja, slobodno nas kontaktirajte.. 

 

*U slučaju alergije na neko bilje, čajeve ili orašasto voće, nikako ne preporočujemo uporabu SLIMTOX čaja.