Besplatna dostava* 

Za svaku kupnju u vrijednosti iznad 300kn 

poštarina je besplatna. Pri narudžbama u vrijednosti

do 300kn trošak poštarine iznosi 30kn


Česta pitanja Što je Slimtox čaj? Kako djeluje?

Slimtox čaj je mješavina čajeva sastavljena od 100% prirodnih biljaka, koje pomažu pri čišćenju organizma. Ovdje možeš pročitati kako djeluje >> KLIK 

 

Što sve dobivam u 14-dnevnom paketu?

Ako ste naručili Slimtox 14-dnevni paket, dobiti ćete 14 vrećica čaja namijenjenih za dnevnu upotrebu i 7 vrećica nočnog detoxa (noćni detox se pije svaki drugi dan). 

 

Kakav okus ima Slimtox čaj?

Slimtox čaj ima svjež i blag okus. Možete ga bez problema piti bez zaslađivača. Iz sadašnjeg iskustva možemo reći da se okus sviđa svim korisnicima i korisnicama. 


Mogu li zasladiti Slimtox čaj? 

Slimtox čajevi imaju vrlo dobar okus i smatramo da dodatno zaslađivanje nije potrebno. Unatoč tome, možete u čaj dodati malo limuna i meda. 

 

Koja je cijena Slimtox čaja?

Cijene Slimtox čajeva su sljedeće:

-          cijena 14-dnevnog paketa (dnevni+noćni detox) iznosi 229,90kn

-          cijena 28-dnevnog paketa (dnevni+noćni detox) iznosi 419,90kn

 

Za svaku kupnju u vrijednosti iznad 230kn poštarina je besplatna. Kod narudžbe u vrijednosti do 230kn trošak poštarine iznosti 20kn.

 

Za koliko vremena će mi stići naručeni Slimtox čaj?

 


Koji je rok trajanja Slimtox čaja?

Rok trajanja Slimtox čaja označen je na stražnjoj strani svake Slimtox vrećice.

 

Je li korištenje SLIMTOX čaja sigurno?

Naravno, upotreba SLIMTOX čaja je sasvim sigurna. Važno je samo da kod detoksikacije tijela pijete dovoljno tekućine. To će vam pomoći pri smanjenju učinaka detoksikacije tijela. Ne zaboravite da DETOX može izazvati nuspojave, prije svega lišće sene (dodaje se noćnom čaju) koje može imati laksativno djelovanje. Obično su nuspojave vidljive već u prvim danima detoksikacije. Mogu se pojaviti blagi grčevi u trbuhu, čest odlazak na  wc, ali nikako se ne smije pojaviti dijareja, povraćanje, vrtoglavica ili snažni grčevi. U slučaju da se pojave neki od nabrojenih učinaka, savjetujemo vam da smanjite vrijeme namakanja vrećice čaja (za otprilike 30 sekundi) ili da se posavjetujete s liječnikom. Nabrojene reakcije nisu uobičajene i mogu se pojaviti zbog alergije na jedan od sastojaka u sastavu čajeva.

Naši proizvodi ne bi trebali uzrokovati nuspojave, ali se one unatoč tome znaju pojaviti iz razloga što svaki čovjek drugačije reagira na različite sastojke. Iz tog razloga vam preporučujemo da prije kupnje čaja provjerite sastojke koji su zapisani uz proizvod.

Kod detoksikacije tijela sa SLIMTOX čajem preporučujemo vam da nakon dva mjeseca (odnosno 28-dnevnog paketa) upotrebe napravite odmor koji će trajati bar dva tjedna. Nakon odmora možete ponovo upotrebljavati čaj. Unatoč tome, ne preporučujemo redovite upotrebe u daljnjem vremenskom periodu, nego samo privremeno korištenje našeg 14-dnevnog Slimtox paketa. 

 

Sadrže li Slimtox čajevi gluten? 

Ne, nijedan Slimtox čaj ne sadrži gluten. 


Kome ne preporočujemo korištenje Slimtox čaja?

Upotrebu Slimtox čaja ne preporočujemo osobama mlađim od 12 godina, trudnicama i dojiljama.  


Može li Slimtox čaj utjecati na djelovanje kontracepcijskih pilula? 

Ne, Slimtox čaj ne utječe na djelovanje kontracepcijskih pilula. Jedina iznimka je u slučaju da se četiri sata nakon što ste popili tabletu pojavi laksativni učinak, odnosno reakcija (dijareja, povraćanje,...). U tom slučaju preporočujemo upotrebu dodatne zaštite. 

Preporučujemo da kontracepcijske tablete u vrijeme detoxa pijete nekoliko prije nego što popijete čaj jer je u tom slučaju manja vjerojatnost da će u roku od četiri sata doći do bilo kakve reakcije. 

 

Moram li vježbati i pravilno se prehranjivati za vrijeme korištenja Slimtoxa? 

Ako stvarno želite napraviti unutarnju i vanjsku promjenu, preporučujemo vam da se pravilno hranite i da vježbate 3-4 puta tjedno. Ako to još uvijek ne radite, imajte na umu da je to najveći korak ka promjeni.

Kako bi naši čajevi imali najveće djelovanje, potrebno je da slijedite naš plan (možete ga pronaći ovdje). Naši čajevi su dodatak koji pomaže kod gubitka tjelesne kilaže i nisu nadomjestak za zdravu prehranu i vježbu.


Što mogu piti u vrijeme detoxa? 

Preporočujemo vam da pijete 2-3 litre vode dnevno i da izbjegavate alkohol.