Besplatna dostava* 

Za svaku kupnju u vrijednosti iznad 300kn 

poštarina je besplatna. Pri narudžbama u vrijednosti

do 300kn trošak poštarine iznosi 30kn

Voda u tijelu: problem prije sezone kupanja

Dugo vremena se mislilo da se voda u tijelu nakuplja samo trudnicama i starijim ljudima. Danas znamo da se zapravo kod svih nakuplja. Poznati su vam su vam simptomi i poteškoće? Riješite ih se prije ljeta i samouvjereno pokažite svoje obline!

Ako konzumirate (pre)slanu hranu, dugo stojite na mjestu, imate hormonske promjene, pijete premalo vode i nemate dovoljno vremena za vježbanje, vjerojatno imate problema sa nakupljanjem vode.

Problemi, koje donosi višak vode

Nakupljanje vode ima mnoge posljedice, također utječe i na tjelesnu težinu. Ako vam se nakuplja voda u tijelu, niti redovita i zdrava prehrana vam neće pomoći – nakupljanje vode će se pokazati u obliku podbuhlosti, otečenosti gležnjeva, lica, ruka te viška kilograma. Probava se uspori i bude neredovita, što znači manju uporabu kalorija. Manja uporaba kalorija znači dodatne kilograme i masne jastučiće na predjelima koje bi ljeti rado pokazali.

Izlučite 27 % viška vode iz tijela

Probleme s nakupljanjem vode po mišljenju stručnjaka ima čak 30 % svjetske populacije. Dobra vijest je, da je se možemo riješiti na jednostavan način sa Slimtox čajem.

14359153_1816799275199933_4192827027451060070_n

Zašto je važno izlučiti višak vode iz tijela?

Mršavljenje s tijelom punim vode, opterećenom jetrom i lošom probavom, biti će osuđeno na neuspjeh. Bez obzira na to kako ćete mršaviti. S smanjenjem vode u tijelu najbrže ćete mršaviti, osim što izlučuje toksine, WaterOut vaše tijelo vraća u ravnotežu.

Što možete očekivati od Slimtox čaja

  • Ekspresno izlučivanje viška vode u tijelu za 27%
  • Lakši gubitak kilograma
  • Odličan okus
  • Smanjenje nadutosti
slimtox2

Ljeto će začas stići, započnite odmah klikom >> http://bit.ly/14-dnevni-Slimtox-paket

Ostavi komentar