Besplatna dostava* 

Za svaku kupnju u vrijednosti iznad 300kn 

poštarina je besplatna. Pri narudžbama u vrijednosti

do 300kn trošak poštarine iznosi 30kn

Kako smršaviti u trbuhu?

Spadate li i vi u skupinu onih koji iz dana u dan mozgaju o tome kako se riješiti neugodnih masnih naslaga na trbuhu? Vjerujte, niste jedini koji si postavljate to pitanje. Kako ne biste nepotrebno gubili vrijeme i energiju, za vas smo pripremili odgovor .

Trbuh je onaj dio tijela na kojem se suvišni kilogrami najviše vide, ometaju nas te nam samim time i predstavljaju problem. Zbog toga pojedinci često žele izgubiti te lokalne masne jastučiće. Izrazom »lokalni gubitak masti« ciljamo na proces pri kojem je netko zadovoljan svojom figurom, ali želi tek nekoliko promjena na određenom dijelu tijela. Kao što smo već spomenuli, trbuh je onaj dio tijela koji je najčešće na popisu želja za promjene.

Činjenica je da se masne naslage, bez obzira na naše želje, pohranjuju u različitim dijelovima tijela. Većina masnog tkiva pohranjena je u potkožju. U određenim dijelovima takvih je naslaga više, a u drugima nešto manje. Količina suvišnih masnih naslaga ovisi o našem životnom stilu, dakle načinu prehrane, količini gibanja i učestalosti stresa u našoj svakodnevici. Jedina mogućnost da se riješimo suvišnih naslaga je ta da tijelo počne koristiti mast kao izvor energije. Vjerojatno vas već zanima kako će to uspjeti. Polako. Najprije raščistimo istinu o lokalnom gubitku masti.

Lokalni gubitak masti prirodnim je putem praktički nemoguć.

Organizam jednostavno ne možemo uvjeriti da kao izvor energije koristi samo masti u području trbuha ili nogu, stražnjice… Dakle, ne možemo utjecati na lociranost pojave, odnosno bržeg nestanka masnih naslaga u određenim dijelovima tijela.

Možda ste zbog te informacije razočarani, ali to je zaista nepotrebno. Zašto? Činjenica je da je način pomoću kojeg se rješavamo masnih naslaga kombinacija pravilne prehrane i tjelesne aktivnosti. I zašto bi uopće htjeli oblikovati samo određeni dio tijela, kada ćete zahvaljujući novim navikama pozitivno utjecati na cijelo tijelo?

Pravilna prehrana i redovita tjelesna aktivnost ključne su komponente za postizanje pobjede u borbi sa suvišnim masnim jastučićima. Za ostvarivanje prvih rezultata predlažem sljedeća pravila koja su prilično jednostavna, ali itekako bitna. Riječ je o jednostavnim navikama koje ćete brzo uključiti u svoju svakodnevicu:

 

  • izbjegavanje većih količina voća i voćnih sokova,
  • konzumiranje više manjih obroka dnevno,
  • konzumiranje raznolikog povrća,
  • nekonzumiranje kruha, tjestenina, slatkiša, alkoholnih pića,
  • konzumiranje nemasnog mesa, riba, jaja, svježeg sira i ostale hrane bogate proteinima,
  • dovoljno kvalitetnog sna,
  • svakodnevni kvalitetan doručak,
  • izbjegavanje stresa i pozitivno razmišljanje,
  • redovita tjelovježba pomoću koje ćete trošiti mast kao izvor energije.

Kao što vidite, riječ je o jednostavnim savjetima koje ćete brzo usvojiti. Smisao uspješne preobrazbe leži u pravilnom pristupu i razumijevanju pravog koncepta izvedbe. Nagle promjene mogu negativno utjecati na pojedinca. Budite strpljivi i približite se svojem cilju korak po korak.

slimtox2

Slimtox čaj možete naručiti ovdje >> http://www.slimtox.hr/proizvodi/14-dnevni-slimtox-paket-703.html

8616 thoughts on “Kako smršaviti u trbuhu?”

Ostavi komentar